Αγγλία

Υποψήφιος για Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ο Σανγκαρέ!

Την περίπτωση του Ιμπραΐμ Σανγκαρέ από την Αϊντχόφεν εξετάζουν πολύ σοβαρά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Κίνηση για τον Ιμπραΐμ Σανγκαρέ φαίνεται ότι ετοιμάζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sports», τονίζοντας ότι πρόκειται για μια εφικτή περίπτωση από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ο Ιβοριανός αγωνίζεται στην Αϊντχόφεν και προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν στην οποία κατέγραψε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος ως αμυντικός χαφ στο 4-3-3 του Ρότζερ Σμιντ.

Παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, σε αυτό προβλέπεται ρήτρα ύψους 35 εκατ. ευρώ και έτσι ο 24χρονος θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση βάσει και του σχετικά χαμηλού κόστους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ, ενώ η Τσέλσι θέλει ακόμα μία λύση ώστε να πλαισιώσει τον Ενγκολό Καντέ που την προηγούμενη σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x