Αγγλία

Σάρι: «Θέλουμε έναν χρόνο για να γίνουμε Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Τσέλσι ζήτησε πίστωση χρόνου και βρήκε την ευκαιρία να «κράξει» το πρόγραμμα αγώνων της Premier League.

Ο Μαουρίσιο Σάρι μπήκε και αυτός στο μεγάλο κλαμπ των προπονητών που έχουν παράπονα από την Premier League και συγκεκριμένα από την αυστηρότητά με την οποία τηρείται το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι «Μπλε» μετά το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ είχαν μόνο μία ολόκληρη μέρα για ξεκούραση και αποκατάσταση, καθώς η πτήση τους για Λονδίνο είχε αρκετή καθυστέρηση. Αυτό έκανε τον Ιταλό τεχνικό να αναρωτηθεί για ποιον λόγο έπρεπε η ομάδα του να αγωνιστεί την Κυριακή: «Δεν ξέρω γιατί στην Αγγλία μετά από ένα εκτός έδρας αγώνα, δεν μπορούμε να ζητήσουμε ένα δευτεριάτικο παιχνίδι. Στην Ιταλία αυτό είναι συνηθισμένο».

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο πως οι αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος καθορίζονται αμέσως μετά την κλήρωση και οι αλλαγές αυτών είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ δύο φορές μέσα στην επόμενη εβδομάδα: μία την Τετάρτη για το Κύπελλο και άλλη μία το Σάββατο για το πρωτάθλημα: «Θα αγωνιστούμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει δουλέψει με τον ίδιο προπονητή για αρκετά χρόνια. (Η Λίβερπουλ) Βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από εμάς αυτή την στιγμή. Έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε μαζί τις τελευταίες 40 ημέρες, είναι ακόμα νωρίς. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε και ίσως σε έναν χρόνο από τώρα να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Λίβερπουλ», κατέληξε ο Σάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x