Αγγλία

Σε ενάμιση χρόνο, ο Μάρκο Σίλβα έχει μαζέψει πολλά γκολ...

Για 3η φορά στην προπονητική του παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ, σε διάστημα 19 μηνών, ο Μάρκο Σίλβα έχει δει αντιπάλους του να πετυχαίνουν 6+ γκολ σε αναμετρήσεις με τις ομάδες στις οποίες έχει θητεύσει.

Για τρίτη φορά στην προπονητική του παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ, σε διάστημα 19 μηνών, ο Μάρκο Σίλβα έχει δει αντιπάλους του να πετυχαίνουν 6+ γκολ σε αναμετρήσεις με τις ομάδες στις οποίες έχει θητεύσει.

Από τον Μάιο του 2017, όταν τότε βρισκόταν στη Χαλ, μέχρι και την «εξάρα» από την Τότεναμ, το βράδυ της Κυριακής, δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2018, ο Μάρκο Σίλβα έχει δει τρεις φορές αντίπαλες ομάδες να σκοράρουν κατά ριπάς και μάλιστα, σε ματς που είναι εκείνος γηπεδούχος!

Την 21η Μαΐου του 2017 ήταν πάλι η Τότεναμ που έφτασε στο τρομερό 7-1 απέναντι στους «τίγρεις» του Μάρκο Σίλβα, έπειτα ήρθε η Μάντσεστερ Σίτι, τη 16η Σεπτέμβρη του 2017 να σταματήσει στο 6-0 στο «Vicarage Road» της Γουότφορντ και στη 18η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος καταγράφηκε το 6-2 των «σπιρουνιών» απέναντι στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x