Αγγλία

Σε ποιες ομάδες ΔΕΝ πρόκειται να πάει ο Σαλάχ

Σύμφωνα με τους Times υπάρχουν οι ομάδες που έχουν μία πιθανότητα και εκείνες που δεν έχουν ούτε καν αυτή.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Πρέμιερ Λιγκ και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τα τέσσερα γκολ που σημείωσε στο τελευταίο ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Γουότφορντ τον έφεραν μια ανάσα από τον πρώτο σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος και άξιο διεκδικητή του Χρυσού Παπουτσιού.

Με δημοσίευμά τους οι Times άνοιξαν κουβέντα σχετικά με το ποια ομάδα θα μπορούσε να είναι η επόμενη για τον Αιγύπτιο στράικερ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα ταίριαζε εξαιρετικά στις ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει τέτοιο ζήτημα, αλλά και οι «κόκκινοι» δεν υπάρχει περίπτωση να τον παραχωρήσουν σε κανέναν από τους δύο συλλόγους, όσο υψηλή και να είναι η προσφορά.

«Η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να ‘βάλει τιμή’ στον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς έχει ήδη θέσει ως στόχο για τη νέα σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Σίτι και η Γιουνάιτεντ ξέρουν καλά πως η αντίπαλός τους δεν πρόκειται να πουλήσει τον πιο πολύτιμο παίκτη της», γράφει χαρακτηριστικά.

Οι Times πιστεύουν ότι μόνο τρεις ομάδες μπορούν να διατηρούν το δικαίωμα της ελπίδας: «(Ο Σαλάχ) έχει κερδίσει τον θαυμασμό των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης, όμως μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έχουν την οικονομική ευρωστία για να τον αποκτήσουν».

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η Τσέλσι δεν αναφέρεται καν στο κείμενο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x