Αγγλία

Σε συζητήσεις η Τότεναμ με τη Σπόρτινγκ για τον Φερνάντες

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για την προσπάθεια απόκτησης του Μπρούνο Φερνάντες.

Εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε κινηθεί για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται και η Τότεναμ.

Υπάρχουν συζητήσεις, σε πρώιμο στάδιο βέβαια, ανάμεσα στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας και στους «Σπερς» για την απόκτηση του 24χρονου Προτογάλου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν φαίνεται να έχουν σε προτεραιότητα την μεταγραφή του Φερνάντες, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται η ομάδα του Ποκετίνο να κάνει κρούση στη Σπόρτινγκ για να τον αποκτήσει.

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x