Αγγλία

Μυθική Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ανέτρεψε ήττα με 4-0 στα πέναλτι και πέρασε στον τελικό των playoffs!

Τι κι αν είχε χάσει 4-0 από την Πίτερμπρο στο πρώτο ματς; Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ απάντησε με το ίδιο σκορ, εκείνο έγινε 5-1 στην παράταση και τελικά η πρόκριση στον τελικό των playoffs ήρθε στα πέναλτι!

Υπάρχει επιστροφή από το 4-0; Κι όμως, υπάρχει!

Το απέδειξε περίτρανα η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που παρότι είχε χάσει με αυτό το σκορ στο πρώτο ματς με την Πίτερμπρο, επικράτησε κι αυτή 4-0 στη ρεβάνς, με το σκορ να γίνεται 5-1 στην παράταση και τελικά τις «κουκουβάγιες» να νικούν 5-3 στα πέναλτι - παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό των playoffs της League One.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σμιθ (9’) και Γκρέγκορι (25’), με τον Τζέιμς να τους γεμίζεις με ακόμη περισσότερες ελπίδες στο 71’. Η λύτρωση ήρθε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πάλμερ έκανε το 4-0 και έστειλε το ματς στο έξτρα ημίωρο.

Εκεί, το αυτογκόλ του Γκρέγκορι (105’) πάγωσε το Χίλσμπορο, ωστόσο ο Πέτερσον έκανε το 5-1 επτά λεπτά αργότερα, με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι.

Η Σέφιλντ έκανε το 5/5, η Πίτερμπρο είχε μία χαμένη εκτέλεση και κάπως έτσι, το τελικό 5-3 έστειλε στον τελικό τους γηπεδούχους – με μία εκ των Μπόλτον ή Μπάρνσλεϊ να είναι η αντίπαλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x