Αγγλία

«Σφαγή» για Σλιμανί

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ισλάμ Σλιμανί, που κοστολογείται κοντά στα 10εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο στόχαστρο τεσσάρων ομάδων της Premier League βρίσκεται ο Ισλάμ Σλιμανί.

Συγκεκριμένα, οι Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ, Γουεστ Μπρομ και Λέστερ παρακολουθούν την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού από την Αλγερία.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία δεσμεύεται για ακόμη δύο χρόνια, δεν κλείνει τις πόρτες στους ενδιαφερόμενους. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, οι Πορτογάλοι κοστολογούν τον Σλιμανί κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο, κανένας απ’ τους ενδιαφερόμενους δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής επίσημα κάποια κίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x