Αγγλία

Σήκωσε στο πόδι τους οπαδούς της Σάντερλαντ και της Έβερτον ένα 5χρονο αγόρι! (video/pics)

Διαβάστε την συγκινητική ιστορία του 5χρονου Μπράντλεϊ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Σάντερλαντ κόντρα στην Έβερτον, με την οποία κλείνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Premier League, ήταν ο Μπράντλεϊ Λόουρι. Όχι, όχι, δεν πρόκειται για κάποιον παίκτη των δύο ομάδων, παρότι μπήκε μαζί τους στο γήπεδο. Ο Μπράντλεϊ είναι ένα 5χρονο αγόρι το οποίο πάσχει από καρκίνο.

Η ιστορία του έχει τραβήξει τα βλέμματα στην Βρετανία τις τελευταίες μέρες, καθώς οι γονείς του αποφάσισαν να ζητήσουν τα πολλά χρήματα που απαιτούνται για την θεραπεία διοργανώνοντας καμπάνια μέσω twitter. Ο 5χρονος, ο οποίος μάλιστα είναι και ο οπαδός της Σάντερλαντ, βγήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από τον Ζερμέν Ντεφό. Τόσο οι οπαδοί των γηπεδούχων όσο και αυτοί των «ζαχαρωτών» τον καταχειροκρότησαν δίνοντάς του με αυτό τον δρόμο δύναμη να συνεχίσει τον μεγάλο αγώνα του.










inner

Εδώ μπορείτε να δείτε την σελίδα στο twitter. H οικογένεια του μικρού χρησιμοποιεί στο σχετικό hash tag την ατάκα «απλώς μία λίρα». Για την θεραπεία του Μπράντλεϊ απαιτούνται συνολικά 700χιλιάδες λίρες για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

inner

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x