Αγγλία

Σίρερ: «Θέλω ο Κέιν να σπάσει το ρεκόρ μου»

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Coral», ο Άλαν Σίρερ, εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ και υποστηρίζει πως είναι ο κατάλληλος παίκτης για να σπάσει το ρεκόρ του.

Το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ ανήκει στον Άλαν Σίρερ, ο οποίος έχεις σκοράρει 260 φορές σε 441 εμφανίσεις. Ο Χάρι Κέιν με τις εμφανίσεις του αλλά και τον ρυθμό που σκοράρει, απειλεί να σπάσει αυτό το ρεκόρ και ο θρύλος της Νιουκάστλ δηλώνει πως θα ήταν χαρούμενος αν το πετύχαινε αυτό ο επιθετικός των «σπιρουνιών».

«Σκοράρει περισσότερα από είκοσι γκολ σε κάθε σεζόν κατά μέσο όρο, κάτι που σημαίνει πως είναι εδώ για να μείνει. Αν πρέπει να βελτιώσει κάτι, είναι το να μάθει να κρατάει την μπάλα περισσότερο», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες και θα τον ήθελα σίγουρα στην ομάδα μου. Βλέπω λίγα στοιχεία από εμένα στο παιχνίδι μου και κάποια από τον Τέντι Σέριγχαμ», τόνισε ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, προσθέτοντας, «Αν μείνει στην Τότεναμ για τα επόμενα δέκα χρόνια και είναι σε φόρμα, ίσως σπάσει το ρεκόρ μου».

«Κάποια μέρα θα καταρριφθεί, είμαι σίγουρος. Γνώρισα τον Χάρι και είναι καλό παιδί, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το κατέρριπτε αυτός. Ελπίζω όμως, να κρατήσει κάποια χρόνια ακόμα, ώστε να το απολαύσω για λίγο ακόμα», δήλωσε για το ρεκόρ του ο Άλαν Σίρερ.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 66 φορές στις 107 συμμετοχές του στο αγγλικό πρωτάθλημα και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να κάνει δικό του το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x