Αγγλία

Σκέφτονται Αντσελότι στη Γουέστ Χαμ

Με τον Σλάβεν Μπίλιτς να είναι υπ' ατμόν στη Γουέστ Χαμ , ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στο μυαλό τους τον αντικαταστάτη του, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάρλο Αντσελότι.

Με την Γουέστ Χαμ να έχει πραγματοποιήσει ένα κάκιστο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ (μόλις μια νίκη σε έξι αναμετρήσεις) το κλίμα για τον Σλάβεν Μπίλιτς δεν είναι και το καλύτερο δυνατόν και ήδη οι ιθύνοντες των «σφυριών» σκέφτονται την αντικατάσταση του.
Μάλιστα φαίνονται έτοιμοι να προσεγγίσουν τον Κάρλο Αντσελότι αν απολυθεί ο Κροάτης τεχνικός.

Μετά την χθεσινή απόλυση του από την Μπάγερν Μονάχου ο Ιταλός προπονητής είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη του ομάδα και σίγουρα δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Αγγλία, αφού διατηρεί ακόμα σπίτι στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουέστ Χαμ είχε προσεγγίσει τον Αντσελότι και το καλοκαίρι του 2015 για να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της ομάδας, πριν δώσει τελικά τη θέση στον Σλάβεν Μπίλιτς. Η πίεση όμως στο πρόσωπο του Κροάτη τεχνικού ίσως φέρει ξανά το όνομα του Ιταλού τεχνικού στο προσκήνιο.

Φυσικά, η αγγλική ομάδα δεν «παίζει» μόνη της για τον Ιταλό τεχνικό, αφού το όνομα του έχει ακουστεί τόσο για ομάδες της Κίνας, όσο και για μια επιστροφή του στη Μίλαν, την ομάδα που «υπηρέτησε» στα περισσότερα χρόνια (8 τον αριθμό) της προπονητικής του καριέρας.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x