Αγγλία

«Ο Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ; Σαν να ζητάμε από έναν κουτσό να τρέξει 100μ»

Ο πρώην ιδιοκτήτης των μετοχών της Κρίσταλ Πάλας μίλησε στη Mirror για την παρουσία του Νορβηγού στον πάγκο της Γιουνάιτεντ...

Ευθύνες όχι τόσο στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αλλά στους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνουν πολλά άτομα που έχουν σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ένα από αυτά, και ο Σιμόν Τζόρνταν.

Ο πρώην ιδιοκτήτης των μετοχών της Κρίσταλ Πάλας μίλησε στη Mirror για την παρουσία του Νορβηγού στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και θέλησε να τονίσει την αδυναμία του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης με έναν παραλληλισμό.

«Είναι γελοίο... Είναι σαν να ζητάμε από έναν άνθρωπο κουτσό να τρέξει τα 100 μέτρα σε χρόνο μικρότερο των δέκα δευτερολέπτων, και μετά να του πεις ότι δεν έκανε κάτι που ήξερες από την πρώτη στιγμή ότι δεν μπορεί να κάνει», ανέφερε ο Σίμον Τζόρνταν και συνέχεια:

«Γίνεται γελοίο γιατί όλοι τώρα ακόμη, γνωρίζουν ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι πραγματικά έτοιμος να είναι προπονητής σε τέτοιους παίκτες και να πάρει από τους παίκτες του αυτά που μπορούν»,
κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x