Αγγλία

Ασπίδα προστασίας από Φέργκιουσον και κανονικά στον πάγκο με Τότεναμ ο Σόλσκιερ!

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Εντ Γούντγουορντ και Ρίτσαρντ Άρνολντ είναι υπέρ της παραμονής του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Νορβηγός αναμένεται να πάρει τελευταία ευκαιρία.

Τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε βαθιά κρίση και το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι καθόλου βέβαιο, ασπίδα προστασίας για τον Νορβηγό τεχνικό υψώνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κι όχι μόνο.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να αποσυμπιέσει την κατάσταση εις βάρος του πρώην ποδοσφαιριστή του, στηρίζοντας απόλυτα την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των Άγγλων, ο Νορβηγός θα είναι εκτός απροόπτου στον πάγκο για το ματς με την Τότεναμ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η διοίκηση δεν ήταν βέβαιη για τον διάδοχό του και στο πλευρό του δεν είναι μόνο ο θρυλικός προπονητής, αλλά και οι Εντ Γούντγουορντ και Ρίτσαρντ Άρνολντ.

Ο πρώτος παρά το γεγονός ότι τελεί υπό παραίτηση από τα όσα είχαν γίνει με τη European Super League έχει ακόμα μεγάλη επιρροή στην καθημερινότητα των «κόκκινων διαβόλων» ενώ ο δεύτερος είναι ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου.

Παρ’ όλα αυτά, η παραμονή του 48χρονου ακόμα δεν είναι βέβαιη. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Ζοέλ Γκλέιζερ, ωστόσο το πλάνο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες είναι να βρίσκεται κανονικά στο ματς με την Τότεναμ και θα φανεί στη συνέχεια αν πράγματι θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x