Αγγλία

Σομποζλάι: «Θέλω να κερδίσω και τους τέσσερις τίτλους»!

Ο Ντόμινικ Σομποζλάι εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει όλους τους τίτλους που διεκδικεί η Λίβερπουλ, μετά από εκείνον του Carabao, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την πορεία της, ελπίζοντας πως η τελευταία χρονιά του Γιούργκεν Κλοπ θα ολοκληρωθεί με την κατάκτηση όλων των τίτλων. Έχοντας ήδη «σηκώσει» το Carabao Cup, υπάρχει ακόμη η Premier League, το FA Cup και το Europa League.

Ο Ντόμινικ Σομποζλάι μίλησε σχετικά με τη φετινή σεζόν και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του, τονίζοντας την ευχαρίστηση που του προσέφερε η νίκη στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα. Έχουμε ήδη κερδίσει έναν τίτλο και έχουμε άλλους τρεις. Προσωπικά θέλω να τους κατακτήσουμε και τους τέσσερις, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να δούμε τόσο μακριά, μέχρι το τέλος της σεζόν, διότι υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας, πολλά παιχνίδια, Ευρώπη, το Κύπελλο Αγγλίας την Κυριακή και μετά τη διακοπή των εθνικών αρχίζει και πάλι η Premier League. Αλλά νομίζω πως είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο Ούγγρος μέσος.



Ο 23χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, από τη Λειψία, έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ και συμβάλει στην πορεία της ομάδας του Κλοπ. Σε 31 συμμετοχές, έχει πετύχει έξι γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

Η Λίβερπουλ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με την Άρσεναλ και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου, με την Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί με διαφορά ενός πόντου. Παράλληλα, οι «reds» πήραν σκορ πρόκρισης στην έδρα της Σπάρτα Πράγας (5-1), για την φάση των «16» του Europa League, με το δεύτερο αγώνα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x