Αγγλία

Σουάρες: «Μένω στη Λίβερπουλ»

Πρωταγωνιστής στην ευρεία νίκη (5-1) της Λίβερπουλ επί της Νόριτς ήταν ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος με την παρουσία του στον αγγλικό σύλλογο και αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει εκεί.

Θέση στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί τον Γενάρη για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος χθες το βράδυ πρωταγωνίστησε με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νόριτς.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος στους «κόκκινους» και υπογράμμισε πως θα μείνει στη βρετανική ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω μέσα στην έδρα της ομάδας στην Premier League, η οποία είναι το καλύτερο πρωτάθλημα που υπάρχει», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος στη Marca και απάντησε σε ερώτηση που αφορά το μέλλον του: «Ναι, είμαι χαρούμενος και θα συνεχίσω εδώ».

Στη συνέχεια, ο Σουάρες υπογράμμισε: «Με τα γκολ που πέτυχα αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση για να βοηθήσω την ομάδα».

Καταλήγοντας, ο 26χρονος παίκτης μίλησε για το ενδεχόμενο να πάρει κάποια στιγμή το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο: «Τη Χρυσή Μπάλα, με τα αστέρια που τη διεκδικούν, είναι αδύνατο να την κερδίσω, αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποκλείεις κάθε ενδεχόμενο. Νομίζω ότι είναι ένα μακρινό όνειρο».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x