Αγγλία

Στην Ευρώπη μια χαρά, στο Νησί να δούμε!

Η Λίβερπουλ έκανε το ματς της χρονιάς φέτος, σκορπίζοντας τη Μάριμπορ, ενώ η Τότεναμ στάθηκε στο ύψος της απέναντι στη Ρεάλ. Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ματς της αγωνιστικής.

Εξαιρετικό, ήταν το ταμείο των αγγλικών ομάδων στην Ευρώπη, με μικρές εξαιρέσεις, το τριήμερο που πέρασε, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν μιας και η δράση ξεκινάει και πάλι στο Νησί.

Θεωρητικά, εύκολες αποστολές έχουν η πρωτοπόροι της βαθμολογίας. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση υποδέχεται την Μπέρνλι, η οποία φέτος τα πάει εξαιρετικά, αφού βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Οι «πολίτες» σίγουρα θέλουν το τρίποντο, ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το «διπλό» κόντρα στην Μπενφίκα στην Πορτογαλία αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση, ενώ δύσκολη αποστολή έχει η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, που υποδέχεται την ομάδα έκπληξη μέχρι τώρα, Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα.

Σίγουρα, το ματς της αγωνιστικής είναι αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Ποκετίνο, που τα πήγε εξαιρετικά μεσοβδόμαδα κόντρα στη Ρεάλ, έχει πέντε νίκες φέτος και θέλει να δείξει ότι μπορεί να παραμείνει κοντά στην κορυφή, με ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα απαιτητικό ματς. Από την άλλη, οι «κόκκινοι» έχουν το μομέντουμ, αφού έρχονται από την επτάρα κόντρα στη Μάριμπορ.

To πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20/10

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον (22.00)

Σάββατο 21/10

Τσέλσι-Γουότφορντ (14.30)

Χάντερσφιλντ-Γιουνάιτεντ (17.00)
Σίτι-Μπέρνλι
Νιουκάστλ-Κρ.Πάλας
Στόουκ-Μπόρνμουθ
Σουόνσι-Λέστερ
Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ (19.30)

Κυριακή (22/10)

Έβερτον-Άρσεναλ (15.30)
Τότεναμ-Λίβερπουλ (18.00)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Σάββατο 28/10

Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (14.30)
Γουέστ Μπρομ – Μαν. Σίτι (17.00)
Γουότφορντ – Στόουκ
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ
Άρσεναλ – Σουόνσι
Μπρόνμουθ –Τσέλσι (19.30)

Κυριακή 29/10

Μπράιτον – Σαουθάμπτον (15.30)
Λέστερ – Έβερτον (18.00)

Δευτέρα 30/10

Μπέρνλι – Νιουκάστλ (22.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x