Στο στόχαστρο της Νότιγχαμ έχει μπει ο Φακούντο Μπουονανότε. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, η Φόρεστ εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο μεσοεπιθετικού.
Ο 21χρονος δεν αποτελεί πρώτη επιλογή του Χουρζέλερ, προπονητή των «γλάρων», και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Αποκτήθηκε από την Μπράιτον με 6 εκατ. ευρώ πριν από δυόμιση χρόνια, ενώ την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Λέστερ.
Η Νότιγχαμ δεν παίζει μόνη της πάντως αφού για τον νεαρό ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται τόσο η Ντόρτμουντ και η Λιόν.
???? ???????????????? ????????????: Nottingham Forest, Bayer Leverkusen, and Dortmund are interested in Brighton's Facundo Buonanotte. #NFFC
— Forest Transfer Hub (@Nffc_Hub) August 7, 2025
[@CLMerlo] pic.twitter.com/BCUyYdtume
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






