Μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 7 εκ. λιρών αναμένεται να υπογράψει αργότερα μέσα στην ημέρα ο Σάμουελ Ετό με την Τσέλσι.
Ο Καμερουνέζος επιθετικός που έφυγε από την Ανζί, η οποία τον… χαρτζιλίκωνε με 17 εκ. λίρες ετησίως, έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Λονδίνο με τρένο και αφού περάσει από τα ιατρικά τεστ θα επισημοποιήσει τη νέα του συνεργασία με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την επιτυχημένη κοινή τους θητεία στην Ίντερ.
Οι κινήσεις των «μπλε» ήταν πολύ γρήγορες, καθώς μετά την αλλαγή πλεύσης της Ανζί όσον αφορά το οικονομικό και την αποδέσμευση πολλών μεγάλων παικτών της, ο Ετό βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, που ήθελαν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους με τον έμπειρο φορ.
Πηγή: www.england365.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






