Δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συνεργασία της Έβερτον με τον Λασινά Τραορέ. Ο παίκτης τραυματίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για το ματς με την Τσέλσι και φαίνεται πως το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό.
Γι’ αυτό και τα «ζαχαρωτά» σε επικοινωνία με την Μονακό όπου ανήκουν τα δικαιώματα του Ιβοριανού φορ αποφάσισαν ο τελευταίος να επισκεφτεί ειδικούς γιατρούς στην Αγγλία και την Γαλλία για να φανεί τι ακριβώς συμβαίνει.
Σε περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση για να ξεπεραστεί ο τραυματισμός του, τότε θα λυθεί η συνεργασία του αγγλικού συλλόγου με τον Τραορέ, ο οποίος με τη σειρά του θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του για να εμφανιστεί έτοιμος. Αν τα μαντάτα είναι πιο θετικά, δηλαδή πως απλώς θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για κάποιες εβδομάδες, τότε λογικά θα παραμείνει στο ρόστερ και η ομάδα του Μαρτίνεθ θα τον περιμένει να επιστρέψει δριμύτερος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






