Αγγλία

Συγκινητικός Άλισον: «Ο πατέρας μου θα το είδε από ψηλά»

Ο Άλισον αφιέρωσε το γκολ νίκης της Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ στον πατέρα του, που πέθανε από πνιγμό τον Φεβρουάριο.

Συγκινημένος, όχι μόνο για το γκολ νίκης που πέτυχε για τη Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ στο 95' (2-1) κρατώντας τη στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, αλλά και για τον πατέρα του, στον οποίο αφιέρωσε τη στιγμή, εμφανίστηκε ο Άλισον Μπέκερ.

Στα τέλη Φεβρουαρίου ο πατέρας του Βραζιλιάνου γκολκίπερ πέθανε από πνιγμό στην πατρίδα τους, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Ο Άλισον δεν τον ξέχασε στην κορυφαία του στιγμή μετά από το οικογενειακό δράμα που βίωσε.

«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Παίζω ποδόσφαιρο από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μαζί με τον πατέρα μου. Εύχομαι να ήταν εδώ και να με δει, αλλά είμαι σίγουρος ότι με είδε από ψηλά με τον Θεό στο πλευρό του και πανηγυρίζει για μένα», τόνισε μετά το ματς ο Άλισον και πρόσθεσε: «Είναι ένα γκολ για την οικογένειά μου, για τους συμπαίκτες μου. Κάποιες φορές παλεύουμε σκληρά και απλά τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα θέλουμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος από όσο είμαι τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x