Αγγλία

Συμφωνία Πογκμπά-Γιουνάιτεντ

Συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογκμπά και πλέον μένει να τα βρει η αγγλική ομάδα και με τη Γιουβέντους, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Τα βρήκε σε όλα με την πρώην ομάδα του ο Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με το Ιταλό ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Γάλλος θα αμείβεται με 13 εκατ. ευρώ την χρονιά, δηλαδή θα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους στον κόσμο.

Βέβαια υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί, αυτό της συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους. Ο Ζοσέ Μουρίνο και ο Εντ Γούντγουορντ (πρόεδρος της Γιουνάιτεντ) διαπραγματεύονται σκληρά για την μετακίνηση του παίκτη στους «κόκκινους διαβόλους», που θα αποτελέσει και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε πως η Γιουνάιτεντ είχε πουλήσει τον 23χρονο μέσο στην Γιουβέντους το 2012 έναντι 950.000 ευρώ, γιατί υπήρχε ρήξη στις σχέσεις του παίκτη με τον τότε προπονητή, Άλεξ Φέργκιουσον.

Επιμέλεια : Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x