Αγγλία

Τα «γαλλικά» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προς δημοσιογράφο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένα ξέσπασμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προς αυτόν με αφορμή τον Κριστιάνο Ρονάλντο θυμήθηκε ο δημοσιογράφος του SkySports, Τζέοφ Σριβς.

Μια διαμάχη με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που κατέληξε με «γαλλικά» από τον θρυλικό Σκωτσέζο μάνατζερ αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Sky Sports Τζέοφ Σριβς.

Το περιστατικό συνέβη το 2006 έπειτα από νικηφόρα αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ απέναντι στη Μίντλεσμπρο. Ο Φέργκιουσον ήταν εξοργισμένος έπειτα από τις ερωτήσεις του Σριβς για μια βουτιά στην περιοχή από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ξέσπασμα του Σερ Άλεξ ήρθε με τη γνωστή αγγλική φράση «F**k off», βγάζοντας έναν άλλο εαυτό απέναντι στον ρεπόρτερ του SkySports.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες λύσανε την παρεξήγηση: «Τακτοποιήσαμε το ζήτημα πολύ φιλικά και από τότε δεν αναφερθήκαμε ποτέ ξανά σε αυτό το συμβάν. Οι προπονητές των ομάδων μας χρησιμοποιούν. Ο Φέργκιουσον ήταν ειδικός σε αυτό, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στο να στέλνει το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές και στις αρχές», ανέφερε ο Σριβς στο “The Times”.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x