Αγγλία

Τα πήρε με δημοσιογράφο και αποχώρησε ο Μουρίνιο (video)

Τα καμώματα του Μουρίνιο δεν έχουν τελειωμό. Ο Special One, τα πήρε με ερώτηση δημοσιογράφου και αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνέντευξη, χτυπώντας τον ρεπόρτερ ειρωνικά στην πλάτη.

Τα νεύρα του Ζοζέ Μουρίνιο έχουν χτυπήσει κόκκινο, με έναν δημοσιογράφο να πληρώνει την έκρηξη του Special One, ο οποίος αποχώρησε από τη συνέντευξη επειδή δεν του άρεσε η ερώτηση που δέχθηκε από τον ρεπόρτερ.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την κακή αμυντική λειτουργία των παικτών της Τσέλσι στο παιχνίδι με την Στόουκ, έβγαλε από τα ρούχα του τον Πορτογάλο, ο οποίος ενοχλήθηκε έντονα από τον αρνητικό χαρακτήρα και το περιεχόμενο της ερώτησης.

Αφού χτύπησε λοιπόν με υποτιμητικό τρόπο τον ρεπόρτερ στην πλάτη, αποχώρησε λέγοντας προς τον δημοσιγοράφο... «Για μια ακόμα φορά θες να σταθείς σε κάτι αρνητικό. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Τα λέμε».

Jose Mourinho post-match

After being dumped from the Capital One Cup by Stoke City Football Club, Chelsea Football Club boss Jose Mourinho was not in the best mood, despite attempting to create the illusion that he wasn't bothered by it all, and felt positive regardless. What do you make of his attitude here when speaking to our reporter after the penalty shootout defeat? Watch the full interview via the link.

Posted by beIN SPORTS Australia on Tuesday, October 27, 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x