Αγγλία

Τέλος στις φήμες για Μαχρέζ έβαλε ο Ρανιέρι

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ριγιάντ Μαχρέζ από τη Λέστερ.

Δεν πρόκειται να αποχωρήσει άλλος παίκτης από τη Λέστερ, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για επικείμενη μεταγραφή του Ριγιάντ Μαχρέζ εκνεύρισε τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος τόνισε πως δεν θα φύγουν άλλοι ποδοσφαιριστές από τις «αλεπούδες».

Ο Αλγερινός μέσος δεν είναι «ζεστός» να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά η αποχώρηση του Νγκολό Καντέ στην Τσέλσι δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες στη Λέστερ.

«Όλοι εδώ είμαστε χαρούμενοι και ναι, και αυτός (σ.σ. ο Μαχρέζ) θέλει να μείνει. Κανείς άλλος παίκτης δε θα φύγει, θα μείνουμε ενωμένοι. Ο Ριγιάντ θα μείνει μαζί μας και τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Ρανιέρι μετά τη φιλική νίκη επί της Όξφορντ με 2-1.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x