Αγγλία

Τεν Χαγκ: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο για να σταματήσουμε το πιθανό τρεμπλ της Σίτι»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για τον τελικό του FA Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, λέγοντας πως δεν χρειάζονται επιπλέον κίνητρο για να σταματήσουν πιθανό τρεμπλ των«πολιτών».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι μίλησε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως άπαντες στον σύλλογο δεν χρειάζονται επιπλέον κίνητρο για να σταματήσουν τη συμπολίτισσα, η οποία βρίσκεται κοντά σε ένα ιστορικό τρεμπλ. Φυσικά, οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να φτάσουν και οι «πολίτες» στο δικό τους επίτευγμα, το οποίο πέτυχαν τη σεζόν 1998/99, με τον προπονητή της ομάδας να λέει πως έτσι κι αλλιώς θέλουν πάρα πολύ να κατακτήσουν το FA Cup.

«Ναι, ξέρω (τι σημαίνει το τρεμπλ για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ). Ξέρω τι σκέφτονται οι οπαδοί. Αλλά αυτό που θέλουμε είναι να επαναφέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζοντας τρόπαια, το Σάββατο να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο και δεν θέλουμε να μας αποσπάσει τίποτα. Αν είναι σημαντικό για τους φιλάθλους, είναι σημαντικό για εμάς, οπότε θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

Δεν είναι απαραίτητο (το κίνητρο να σταματήσουμε την Σίτι από το να κερδίσει το τρεμπλ). Δεν θα δώσει περισσότερα κίνητρα για την ομάδα, γιατί το κίνητρό της είναι ήδη αρκετό – δεν μπορεί να είναι περισσότερο. Θέλουν να κερδίσουν ένα Κύπελλο και έχουν μια ευκαιρία», ήταν τα λόγια του Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x