Αγγλία

Στο Μάντσεστερ σήμερα ο Τεν Χαγκ, έφυγε νωρίτερα από τον Άγιαξ

Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί στο Μάντσεστερ ο Έρικ Τεν Χαγκ, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του στην Γιουνάιτεντ.

Έξι εβδομάδες νωρίτερα ο Έρικ Τεν Χαγκ έλυσε τη συνεργασία του με τον Άγιαξ, με τον οποίο έδωσε χθες το τελευταίο του παιχνίδι στην Ολλανδία.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται σήμερα στην Αγγλία, προκειμένου να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μάλιστα, ο 52χρονος προπονητής είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον «Αίαντα», ο οποίος σήμερα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τους οπαδούς του και δεν θα είναι παρών ο αρχιτέκτονας της φετινής χρονιάς.

«Αύριο (σήμερα) θα γίνει ένα πάρτι με το επιτελείο του Άγιαξ, αλλά δεν θα πάω στο Κουρασάο (ένα ολλανδικό νησί της Καραϊβικής). Νομίζω ότι είναι κατανοητό. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό συμβαίνει με κάθε σύλλογο. Ακόμα πρέπει να οργανωθούν αρκετά πράγματα στο επιτελείο. Θα εργαστούμε εντατικά σε αυτό από αύριο (σήμερα)», είχε δηλώσει ο Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x