Αγγλία

Ταξίδι του Τεν Χαγκ στην Πορτογαλία - Προσπαθεί να κλέψει τον Νούνιες

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να συναντηθεί με τον Ζόρζε Μέντες, θέλοντας να κλέψει τον Ντάρβιν Νούνιες από τα χέρια της Λίβερπουλ.

Tην ύστατη προσπάθεια, μπας και καταφέρει να μεταπείσει τον Ντάρβιν Νούνιες και να τον «κλέψει» από την αγκαλιά της Λίβερπουλ κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε εκφράσει εξ αρχής την επιθυμία να πάρει τον Ουρουγουανό φορ στους «κόκκινους διαβόλους», χτίζοντας γύρω του τη νέα ομάδα. Παρόλα αυτά, η όλη κατάσταση φαίνεται πως οδηγεί σε «ναυάγιο» αφού ο 22χρονος στράικερ οδεύει προς το «Άνφιλντ» και τη Λίβερπουλ με την οποία υπάρχει καταρχήν συμφωνία.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν… παραιτείται και έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Πορτογαλία για να συναντήσει τον εκπρόσωπο του Νούνιες, Ζόρζε Μέντες ώστε να υπάρξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων. Αυτή τη στιγμή, η όλη κατάσταση δείχνει δύσκολη να αντιστραφεί, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να επιθυμεί να αγωνιστεί στο Champions League τη νέα σεζόν. Η Λίβερπουλ του το προσφέρει αυτό, όχι όμως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x