Αγγλία

Παρουσιαστής στην Αργεντινή άνοιξε σαμπάνια για τον θάνατο της Ελισάβετ

Αργεντινός παρουσιαστής, ενθυμούμενος τον πόλεμο στα Φόκλαντ γιόρτασε για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε… Η Μεγάλη Βρετανία πενθεί. Πολλές χώρες, οι περισσότερες, έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους για την τραγική αυτή εξέλιξη. Την ίδια στιγμή ένας παρουσιαστής στην Αργεντινή πανηγυρίζει.

Ο Σαντιάγο Κουνέο σε εκπομπή του στο Canal 22, δεν δίστασε να… πανηγυρίσει για τον θάνατο της Βασίλισσας ανοίγοντας -μάλιστα- και μια σαμπάνια στην αρχή της μετάδοσης.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί… Χαμογελώντας ανέφερε: «Η σκ…. από την Βρετανία πέθανε και αυτά είναι καλά νέα. Πέθανε το κατάλληλο άτομο. Η γριά πήγε στην κόλαση», ήταν τα λόγια του που φυσικά, έχουν σοκάρει τους Βρετανούς και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο λόγος για τον… εορτασμό αυτό ήταν ο πόλεμος στα νησιά Φόκλαντ το 1982 εκεί που το ναυτικό της Αργεντινής δέχθηκε βαριά ήττα από το αντίστοιχο της Μεγάλης Βρετανίας. Φυσικά, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι εκτός της Αργεντινή, υπήρξαν και άλλες χώρες, που στο παρελθόν είχαν διαμάχες με την Βρετανία, όπως η Κύπρος και η Ινδία, και δεν συγκινήθηκαν με τον θάνατο της Ελισάβετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x