Αγγλία

Θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Σο

Ο Λουκ Σο θα ζητήσει να αποχωχήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δώσει το καλοκαίρι του 2014 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λουκ Σο από τη Σαουθάμπτον. Ωστόσο, ο Άγγλος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ φέτος δεν ανήκει στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς έχει πραγματοποιήσει μόλις 15 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει, ενώ φαίνεται να έχει ζητήσει και την αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αρκετές είναι οι ομάδες της Premier League που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου, ανάμεσά τους η Κρίσταλ Πάλας, η Στόουκ και η Τότεναμ.

Επιμέλεια:Πάνος Βορβολάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x