Αγγλία

Θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή ο Ντι Μαρία! (video)

Υπόσχεση στους φίλους της Ροζάριο, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό, να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα έδωσε ο Άνχελ Ντι Μαρία. Μάλιστα θα έρθουν μαζί του και δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης!

Μόνο προβληματισμό μπορεί να φέρει στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η δήλωση του Άνχελ Ντι Μαρία πως θα επιστρέψει σίγουρα στην Ροζάριο Σεντράλ, από όπου ξεκίνησε.

Διότι, όταν έχει πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα όπως οι «κόκκινοι διάβολοι» και ήδη σκέφτεσαι τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου, τότε κάτι δεν πάει καλά…

Ο Αργεντινός σταρ μίλησε σε ραδιόφωνο της πατρίδας του και έδωσε υπόσχεση σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Ροζάριο, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό, πως στο μέλλον θα επιστρέψει σίγουρα στον σύλλογο.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτό είναι ένας όνειρο ζωής, ενώ θέλει να έρθουν μαζί του οι Εζεκιέλ Λαβέτσι και Χαβιέ Μασεράνο.

«Όταν λέω πως θα επιστρέψω δείχνω στους ανθρώπους ένα βίντεο από τη Σεντράλ και λέω “πως γίνεται να μην επιστρέψω;”. Θα τους θυμάμαι για πάντα, θα είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Είναι η πρώτη ομάδα μου και είναι πάνω από όλους τους υπόλοιπους συλλόγους που έχω πάει.

Έχω μιλήσει με τον Πότσο (Εζεκιέλ Λαβέτσι) και με τον Μάσε (Χαβιέ Μασεράνο) για την πιθανότητα να επιστρέψουμε όλοι μαζί στην Αργεντινή και την Σέντραλ. Για όλους τους υπόλοιπους το μεγάλο τους όνειρο είναι να έρθουν και να παίξουν στην Ευρώπη, το δικό μου όνειρο είναι, πάντως, να γυρίσω στην Ροζάριο
», ήταν τα λόγια του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x