Τα δύο νέα κρούσματα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι με τους Ριγιάντ Μαχρέζ και Έμερικ Λαπόρτ να είναι οι δύο παίκτες που θα παραμείνουν σε απομόνωση.
Οι δύο ποδοσφαιριστές των «πολιτών» είναι ασυμπτωματικοί και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Premier League θα παραμείνουν στην οικία τους τηρώντας τους κανονισμούς για καραντίνα.
Υπενθυμίζεται πως παρά το γεγονός ότι η Premier League θα έχει σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει παράταση του «διαλείμματος» της λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων που άργησαν να ολοκληρωθούν. Επομένως, δεν προκαλεί ανησυχία στη διοίκηση των «μπλε» η εξέλιξη αυτή από την άποψη των προσεχών αγώνων.
Manchester City have confirmed Riyad Mahrez and Aymeric Laporte have tested positive for Covid-19.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) September 7, 2020
Επιμέλεια: Φαίη Λέντα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






