Αγγλία

Θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις του Ζλάταν

Για ομάδα με ποιότητα και παίκτες που δουλεύουν σκληρά και υπακούν απόλυτα τον Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Για ομάδα με ποιότητα και παίκτες που δουλεύουν σκληρά και υπακούν απόλυτα τον Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ξεκαθαρίζοντας πως έχει αποκομίσει θετικότατες εντυπώσεις από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Σαββατιάτικο φιλικό ματς απέναντι στη Γαλατασαράι, τόνισε:

«Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά... Πολύ θετικά vibes στις προπονήσεις... Όλοι είναι καλά παιδιά, πολύ θετικοί και συνεργάσιμοι άνθρωποι. Το ρόστερ είναι γεμάτο ποιότητα και όλοι δουλεύουν σκληρά. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε κάθε τι που τους ζητάει ο προπονητής.

Αυτό που θέλει και το λέει, το εκτελούν όλοι όσο καλύτερα μπορούν και προσπαθούν να μυηθούν στις ιδέες του και την τακτική του. Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά και η δική μου φιλοσοφία είναι πως όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο σκληρά και καλά θα παίζεις και στα επίσημα παιχνίδια».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x