Αγγλία

Την… πάτησε στο τέλος η Τότεναμ

Σε επαναληπτικό ματς στο Λονδίνο θα διεκδικήσουν Τότεναμ και Σαουθάμπτον την πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αγκαλιά με την πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας βρέθηκε η Τότεναμ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη κόντρα στην Σαουθάμπτον.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε μόλις τρία λεπτά από τη νίκη, έχοντας προηγηθεί στο 58’ με τον Σον, όμως στο 87’ ήρθε ο Μπουφάλ να διαμορφώσει το τελικό 1-1, το οποίο οδηγεί τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό ματς που θα διεξαχθεί αυτή τη φορά στην έδρα των Λονδρέζων.

Το ίδιο θα συμβεί και με την Νιούκαστλ που έμεινε στο 0-0 στο γήπεδό της και θα χρειαστεί να επικρατήσει πλέον εκτός έδρας της Οξφόρδης για να περάσει, ενώ η προερχόμενη από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ Γουέστ Μπρομ πέταξε εκτός συνέχειας την Γουέστ Χαμ, με το 1-0 μέσα στο Λονδίνο.

Εύκολο απόγευμα για την εντυπωσιακή φέτος Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μίλγουολ, ενώ το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού τσέκαρε και η Νόριτς (2-1 στην έδρα της Μπέρνλι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x