Αγγλία

Το βίντεο των 2 «ποντικών» από τις τουαλέτες του Old Trafford! (pics&video)

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χάρηκαν και πολύ όταν το είδαν…

Όχι μόνο κατάφεραν να περάσουν μία ολόκληρη βραδιά στο Old Trafford χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αλλά τράβηξαν βίντεο με το κατόρθωμά τους και φυσικά το ανέβασαν στο YouTube!

inner

Μέρος του βίντεο είναι τραβηγμένο μέσα από τις τουαλέτες του γηπέδου, όπου μάλιστα φαίνεται η σκιά (προφανώς) του σεκιουριτά να περνάει. Μάλιστα κάποια στιγμή, ακούγεται χτύπημα στην πόρτα, αλλά όποιος και αν ήταν, αποφάσισε να μην συνεχίσει την… έρευνα και αποχώρησε.

inner



Οι δύο εισβολείς πίστευαν ότι είχαν πετύχει τον σκοπό τους, να δουν το ντέρμπι Μάντσεστερ Γ.-Άρσεναλ τσάμπα, όμως το επόμενο πρωί έγιναν αντιληπτοί από την ασφάλεια του γηπέδου.

inner

Να τονίσουμε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησαν κάτι τέτοιο, καθώς είχαν ξανατρυπώσει στο Emirates το ίδιο αποτυχημένα, με την μόνη διαφορά ότι στην έδρα της Άρσεναλ είχαν εντοπιστεί πολύ νωρίτερα.

Και μπορεί το συμβάν να ακούγεται διασκεδαστικό, όμως εξέθεσε ανεπανόρθωτα την (μη) αποτελεσματικότητα και το κύρος της ασφαλείας του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x