Αγγλία

Το μεγαλύτερο σκορ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ από το... 1933! (video)

Τα επτά τέρματα με τα οποία ολοκληρώθηκε το φετινό μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ-Έβερτον στο «Άνφιλντ», είναι τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί στην ιστορία της μάχης του λιμανιού από το μακρινό 1933!

Τα επτά τέρματα με τα οποία ολοκληρώθηκε το φετινό μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον στο «Άνφιλντ», είναι τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί στην ιστορία της μάχης του λιμανιού από το μακρινό 1933!

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ συνέχισαν απτόητοι και... τρελαμένοι για την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 30 χρόνια, φτάνοντας το βράδυ της Τετάρτης στο επιβλητικό 5-2 επί των συμπολιτών και μεγάλων αντιπάλων τους στην πόλη.

Τα «ζαχαρωτά» ετοιμάζονται για την απόλυση του Μάρκο Σίλβα και σε πλήρη αντίθεση με την ποιότητα που έχει το ρόστερ, η ομάδα φαντάζει να βρίσκεται σε βαθύ... λήθαργο.

Το 4-2 του πρώτου ημιχρόνου είναι δεδομένα το μεγαλύτερο σκορ που έχει καταγραφεί στην ιστορία του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ σε ό,τι αφορά το πρώτο 45λεπτο.

Το τελικό 5-2 περιλαμβάνει τα περισσότερα γκολ που έχουν καταγραφεί στα χρονικά της παλαιότερης κόντρας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, από το 1933, όταν και τότε οι «κόκκινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές φτάνοντας στο τρομερό 7-4 κόντρα στους «μπλε» της πόλης!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x