Αγγλία

Πλήγμα για Τότεναμ: Εκτός δράσης μέχρι το Δεκέμβρη ο Βερτόνχεν

Άσχημα είναι τα νέα για την Τότεναμ, που θα χάσει τον Γιαν Βερτόνχεν μέχρι το Δεκέμβριο, λόγω σοβαρού μυϊκού τραυματισμού.

Εκτός δράσης μέχρι το Δεκέμβριο θα μείνει, όπως ανακοίνωσε η Τότεναμ, ο Γιαν Βερτόνχεν, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στους μύες στην ισοπαλία με την Χάντερσφιλντ.

«Ο Βέλγος διεθνής θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης τον Δεκέμβριο», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο αγγλικός σύλλογος.

Ο τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα πως ο Βερτόνχεν θα έχανε τους αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του τόσο τον Οκτώβριο, όσο και το Νοέμβριο.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αποκάλυψε πως ο αμυντικός θα περάσει εκ νέου ιατρικά τεστ, που θα αποκαλύψουν το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Βερτόνχεν τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον επιθετικό της Χάντερσφιλντ Λοράν Ντεπουάτρ, όμως συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το ημίχρονο καθώς, αρχικά, δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x