Αγγλία

Η «μαύρη λίστα» του Κόντε - Οι παίκτες που βλέπουν την έξοδο της Τότεναμ

Στους παίκτες που θα επιθυμούσε να του αδειάσουν χώρο από το ρόστερ και το μπάτζετ έχει καταλήξει ο Αντόνιο Κόντε λίγους μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων στην Τότεναμ.

Ανέλαβε την Τότεναμ για να τα αλλάξει όλα κι αυτό ακριβώς ετοιμάζεται να κάνει ο Αντόνιο Κόντε, λίγους μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στους Λονδρέζους, καθώς σύμφωνα με το ESPN ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη καταλήξει στη «μαύρη λίστα» με τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν.

Μιλώντας ο ίδιος στους εκπροσώπους του Τύπου το τελευταίο διάστημα έχει ξεκαθαρίσει ότι πλέον έχει απόλυτη εικόνα για την ομάδα του και μάλιστα περιμένει τη διοίκηση για να εκθέσει τις απόψεις του για το ρόστερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάνω από έξι παίκτες πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για την επόμενη ομάδα τους και μάλιστα το «αφεντικό» της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, είναι έτοιμος να τον στηρίξει στις αποφάσεις του.

Οι παίκτες που βρίσκονται κοντά στην έξοδο είναι οι Ντέλε Άλι, Στίβεν Μπέργκβαϊν, Ματ Ντόχερτι και Τανγκί Εντομπελέ, ενώ ο Ιταλός θα ήταν ανοιχτός σε ενδεχόμενο παραχώρησης των Τζαφέτ Τανγκάνγκα και Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν όλοι αυτοί, αφού μία τέτοια επιχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x