Αγγλία

Τούχελ για Λουκάκου: «Έχω μείνει έκπληκτος, νόμιζα πως ήταν μια χαρά»

Ο Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Ρομέλου Λουκάκου, με τον Βέλγο φορ να αναφέρει πως δεν είναι χαρούμενος με την παρουσία του στην Τσέλσι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου υποστήριξε σε χθεσινή του συνέντευξη πως δεν είναι χαρούμενος με την παρουσία του στην Τσέλσι και πως θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ίντερ.

Οι δηλώσεις του Βέλγου φορ έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια, με τον Τόμας Τούχελ να καλείται να απαντήσει στην σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεθαυριανού ματς της Τσέλσι με την Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως αν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι χθες για τον Λουκάκου θα τους απαντούσε πως ήταν όλα μια χαρά και ανέφερε πως έχει μείνει έκπληκτος με τα όσα υποστήριξε ο θηριώδης επιθετικός.

«Δεν μας άρεσε, φυσικά, γιατί μας έφερε φασαρία που δεν μας χρειαζόταν και δεν είναι κάτι που μας βοηθά. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλουμε να προξενήσουμε μεγαλύτερο θόρυβο από αυτόν που υπάρχει ήδη. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μας αρέσει γιατί έκανε μεγάλο θόρυβο, θέλουμε ένα ήσυχο περιβάλλον. Δεν αισθάνομαι απογοητευμένος με αυτόν, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Αν με ρωτούσατε χθες θα σας έλεγα πως είναι μια χαρά. Αν πρέπει κάτι να συζητήσουμε, τότε αυτό θα γίνει πίσω από κλειστές πόρτες.

Όταν ένας παίκτης όπως ο Λουκάκου δίνει μια συνέντευξη και λέει αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνω τα όσα ακολουθούν μετά. Για αυτό υπάρχει τόση φασαρία, αλλά δεν είμαστε εδώ για να διαβάσουμε τους τίτλους. Προφανώς εμείς πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν τη δουλειά που κάνει στην προπόνηση, τη συμπεριφορά του, το πώς είναι ο Ρομέλου. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, εγώ δεν μπορώ να σας πω παραπάνω γιατί έχω μείνει έκπληκτος»
, ανέφερε ο Τούχελ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x