Αγγλία

Τριπλό «χτύπημα» ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ενισχύσεις από Αγγλία θέλει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το ενδεχόμενο απόκτησης του μεσοεπιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, του δεξιού μπακ της Κρίσταλ Πάλας, Άαρον Βαν-Μπισάκα, και του κεντρικού αμυντικού της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, σκέφτεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τη «Sun».

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι πρόθυμος να ενισχύσει την αγγλική ομάδα και έχει εντοπίσει τους Σάντσο, Βαν-Μπισάκα και Ράις ως τους κύριους εγχώριους στόχους του.

Λέγεται επίσης ότι ο αμυντικός της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ, παραμένει στόχος του Νορβηγού, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πουλήσει έναν αμυντικό της για να δημιουργήσει χώρο για το αστέρι των «αλεπούδων».

Επιμέλεια: Γιώργος Κυπραίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x