Αγγλία

Τσαν: «Τιμή για μένα η πρόταση της Γιουβέντους»

Τιμητική προς το πρόσωπό του χαρακτήρισε την πρόταση της Γιουβέντους ο Εμρέ Τσαν, τονίζοντας, όμως, την προσήλωσή του στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους κινήθηκε χωρίς αποτέλεσμα για την απόκτηση του Εμρέ Τσαν από την Λίβερπουλ. Ο 23χρονος Γερμανός μιλώντας στην «Kicker» χαρακτήρισε τιμητική αυτήν την πρόταση, παρόλα αυτά τόνισε πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις των «κόκκινων».

«Πάντα είναι τιμή να λαμβάνεις προτάσεις από μία τόσο μεγάλη ομάδα, όμως τώρα είμαι τελείως συγκεντρωμένος στην Λίβερπουλ. Ο μάνατζέρ μου φροντίζει για τα υπόλοιπα. Η Premier League είναι πολύ καλό πρωτάθλημα, το πιο ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά πάντα πρέπει να σέβεσαι άλλες μεγάλες ομάδες και πρωταθλήματα», ανέφερε ο νεαρός μεσοαμυντικός.

Σε ερώτηση που του έγινε για την πιθανότητα την επόμενη σεζόν να βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ, αποκρίθηκε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Επίσης, δεν ξέρουμε τα σχέδια του Γιούργκεν Κλοπ.»

Ο Εμρέ Τσαν έχει ξεκινήσει αρκετά καλά την φετινή σεζόν, όντας εκ των καλύτερων της Λίβερπουλ μέχρι τώρα και έχει αγωνιστεί 9 φορές σημειώνοντας 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x