Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Κένεντι, με τους Λονδρέζους να διακόπτουν τον δανεισμό του στην Φλαμένγκο.
Ο 25χρονος μεταγράφηκε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2015 από την Φλουμινένσε για 8 εκατομμύρια Ευρώ, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «μπλε», πηγαίνοντας ως δανεικός κατά σειρά σε Γουόρφορντ, Νιούκαστλ, Χετάφε, Γρανάδα και φέτος στην Φλαμένγκο, με την οποία μέτρησε 18 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βραζιλία, ο Κένεντι αναμένεται απόψε το βράδυ στο Λονδίνο έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του, ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.
Kenedy loan to Flamengo will be cancelled. He’s coming back to Chelsea immediately - possible new loan for Brazilian winger, Thomas Tuchel will decide soon together with the board. ?????? #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 12, 2022
Kenedy will be back in London in the next hours as per @soyyleticia.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






