Αγγλία

Ετοιμάζει νέο «μπαμ» με τον Νεϊμάρ η Τσέλσι, έγινε επαφή με Παρί Σεν Ζερμέν!

Ρεπορτάζ της «Le Parisien» αναφέρει ότι Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με αντικείμενο συζήτησης την μεταγραφή του Νεϊμάρ, το προσεχές καλοκαίρι.

Η Τσέλσι ήταν πρωταθλήτρια των μεταγραφών, συνολικά σε καλοκαίρι και χειμώνα, τη φετινή σεζόν, ωστόσο είναι διατεθειμένη να συνεχίσει στον ίδιο… δρόμο και τη νέα σεζόν.

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει η «Le Parisien», οι «μπλε» θέλουν το καλοκαίρι να κάνουν το μεγάλο «μπαμ», με την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, μάλιστα, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον ομόλογο του στους «πρωτευουσιάνους», Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στο Παρίσι, με θέμα τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ως γνωστόν, ο Νεϊμάρ είναι στη… μαύρη λίστα της Παρί, καθώς ήρθε σε κόντρα με τον αθλητικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Λουίς Κάμπος, με αποτέλεσμα οι φήμες να τον θέλουν υπό παραχώρηση το καλοκαίρι...

Η ομάδα του Λονδίνου, λοιπόν, θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και ο Μπόελι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του, καθώς κι ο ίδιος ο 31χρονος άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Συνολικά, η Τσέλσι ξόδεψε περισσότερα για μεταγραφές, από όλες τις ομάδες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Έχοντας για κορυφαία την επένδυση 121 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού, Έντσο Φερνάντες, από την Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x