Αγγλία

Τσέλσι: Μάουντ, Τσίλγουελ και Γκίλμουρ πήγαν σε… κορονοπάρτι!

Προβλήματα για τους τρεις άσους της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ, Μπεν Τσίλγουελ και Μίλι Γκίλμουρ οι οποίοι παραβίασαν την καραντίνα λόγω κορωνοϊού για να συμμετάσχουν σε… πάρτι, σύμφωνα με την «Sun».

Όταν η αστυνομία του Λονδίνου κλήθηκε να διαλύσει κορονοπάρτι, το οποίο έλαβε χώρα στο προάστιο Κόμπαχ της αγγλικής πρωτεύουσας έπεσε πάνω και σε τρεις… αστερες του ποδοσφαίρου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Sun»!

Για τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ, Μπεν Τσίλγουελ και Μίλι Γκίλμουρ ο λόγος, που δεν τήρησαν τα μέτρα για την προστασία κατά του Covid-19, όπως και τα υπόλοιπα ουκ ολίγα άτομα που βρέθηκαν στην εν λογω κοινωνική εκδήλωση.

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή (18/04), όταν γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές, λόγω του έντονου θορύβου αλλά και της πολυπληθούς παρουσίας κόσμου, με τους Μάουντ και Γκίλμουρ να βρίσκονται στην έπαυλη του Τσίλγουελ.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές των «μπλε» παραβιάζουν τους υγειονομικούς κανόνες. Αντιθέτως, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, ξανά ο Τσίλγουελ μαζί τότε με τον συμπαίκτη του Τάμι Άμπραχαμ αλλά και τον Τζέιντον Σάντσο είχαν βρεθεί ξανά σε πάρτι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x