Αγγλία

Ο πατέρας του Πούλισικ φουντώνει τις φήμες αποχώρησής του από την Τσέλσι

Ο Πούλισικ συνδέθηκε με μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ τεν Χαγκ για να ενισχύσει την ομάδα επιθετικά από την στιγμή που στην Τσέλσι δεν υπολογίζεται αρκετά.

Τις φήμες που θέλουν τον Κρίστιαν Πούλισικ να σκέφτεται την αποχώρηση του από την Τσέλσι φουντώνει ο πατέρας του.

Συγκεκριμένα, έκανε «like» σε αναρτήσεις στο Twitter από οπαδούς της αγγλικής ομάδας που επέκριναν τους Τόμας Τούχελ, Μέισον Μάουντ και Κάι Χάβερτς μετά τη χθεσινή ήττα με 3-0 από τη Λιντς.

Ο Πούλισιτς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα βασικός σε αγώνα τη φετινή σεζόν και ο Γερμανός προπονητής τον χρησιμοποίησε μόνο χθες στα τελευταία 26 λεπτά στο Elland Road.

Ο Πούλισικ είχε δηλώσει το προηγούμενο διάστημα ότι ήταν «πραγματικά ενθουσιασμένος» με τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει από τη φετινή σεζόν μετά την άφιξη του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Αμερικανός εξτρέμ είχε ακουστεί πρόσφατα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία διερεύνησε την πιθανότητα δανεισμού του 23χρονου άσσου.

Τώρα όμως ο πατέρας του Πούλισικ, Μαρκ, έβαλε περαιτέρω «λάδι στη φωτιά», καθώς φαίνεται να υποστηρίζει την κριτική στον μάνατζερ και τους συμπαίκτες του γιου του.

Μια ανάρτηση στο Twitter που χαρακτήριζε τον Τούχελ ως «καταστροφέα των παικτών και της δυναμικής της ομάδας» άρεσε στον Μαρκ Πούλισιτς , όπως και τα tweets που αποδοκίμαζαν τις επιδόσεις των Μάουντ και Χάβερτζ.



Μια άλλη ανάρτηση υποστήριξε μάλιστα ότι ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ θα πρέπει να κοιτάξει να φύγει από την Τσέλσι, αν δεν ξεκινήσει στον επόμενο αγώνα των «μπλε».



Επιμέλεια: Οδυσσέας Βιτσεντζάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x