Αγγλία

«Σύντομα στο Λονδίνο η σημαία της Τουρκίας»: Για την αγορά της Τσέλσι κινείται ο Μουχσίν Μπαϊράκ

Σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να βρίσκεται ο Τούρκος επιχειρηματίας, Μουχσίν Μπαϊράκ, που χαρακτηρίζει την εν λόγω επένδυση πολύ σημαντική για τη γείτονα χώρα.

Τούρκικο ενδιαφέρον για την Τσέλσι! Σε διαπραγματεύσεις -και μάλιστα προχωρημένες- με τους δικηγόρους του Ρομάν Αμπράμοβιτς για την αγορά της λονδρέζικου κλαμπ βρίσκεται ο Μουχσίν Μπαϊράκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων κι από τη γείτονα χώρα.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της AB Group Holding, με επενδύσεις σε τομείς κρυπτονομισμάτων, κατασκευών και ενέργειας. Η εταιρεία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο δραστηροποιείται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας την πρόθεση να επενδύσει και στην Αγγλία. Μάλιστα, βάσει των όσων δήλωσε ο Μπαϊράκ στο τούρκικο Μέσο «Yeni Safak», σύντομα «η τουρκική σημαία θα μεταφερθεί στο Λονδίνο». Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική για την Τουρκία την εν λόγω επενδυτική κίνηση.

«Διαπραγματευόμαστε με τους δικηγόρους το Ρομάν Αμπράμιβιτς τους όρους της αγοράς της Τσέλσι. Είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης για τις υπογραφές. Σύντομα θα φέρουμε την τούρκικη σημαία στο Λονδίνο. (…) Σχεδιάζουμε να υπογράψουμε σύντομα. Αυτή η πώληση είναι επίσης πολύ σημαντική για την Τουρκία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος επιχειρηματίας.

Υπενθυμίζεται ότι με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι προς πώληση. Οι προσφορές θα εξετάζονται από την αμερικάνικη τράπεζα, Raine Group, μέχρι τις 15 Μαρτίου, ημερομηνία όπου έχει οριστεί το deadline.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x