Αγγλία

Θέλει άμεση επιστροφή Έμερσον στην Τσέλσι ο Τούχελ

Την επιστροφή του δεξιού μπακ Έμερσον στην Τσέλσι προσπαθεί να δρομολογήσει ο Τόμας Τούχελ.

Οι πολλές απουσίες στα άκρα της άμυνας έχουν δημιουργήσει έντονο πονοκέφαλο στον προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, ο οποίος βλέπει με... πολύ καλό μάτι μία πιθανή επιστροφή του Έμερσον Παλμιέρι στο Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο 27χρονος αριστερός μπακ αυτή την στιγμή βρίσκεται ως δανεικός στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας και την ομάδα της Λιόν, ωστόσο με τους Μπεν Τσίλγουελ (έκανε εγχείρηση στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν) και Ρις Τζείμς (θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 8 εβδομάδες με πρόβλημα στον προσαγωγό του) να έχουν τεθεί νοκ-άουτ για καιρό, ο Τούχελ έχει μείνει μόνο με τον Μάρκος Αλόνσο διαθέσιμο για το αριστερό άκρο της άμυνάς του και καλοβλέπει την επιστροφή του Έμερσον.



«Γνωρίζουμε τον Έμερσον και τον εκτιμούμε πάρα πολύ σαν ποδοσφαιριστή. Είχε μεγάλη επιρροή στην ομάδα πέρσι, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιρνε πολλά λεπτά συμμετοχής. Είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας και ένας υπέροχος άνθρωπος, ενώ παράλληλα παραμένει παίκτης της ομάδας μας. Δεν είναι μόνο δική μου πρόθεση να επιστρέψει, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε αρκετές παραμέτρους. Ο Έμερσον είναι μία από τις επιλογές που έχουμε, ωστόσο δεν θα κάνω κάποιο παραπάνω σχόλιο πάνω στο θέμα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γερμανός κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x