Αγγλία

Τσέλσι: Ο Μποέλι θέλει να αγοράσει ομάδες και από άλλα πρωταθλήματα!

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μποέλι, σκοπεύει να αγοράσει και άλλους συλλόγους, στα πρότυπα των Μάντσεστερ Σίτι και Red Bull!

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της πορτογαλικής Πορτιμονένσε στο πλαίσιο των σχεδίων του για την οικοδόμηση ενός δικτύου πολλών συλλόγων όπως η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα πως θέλει να αποκτήσει και άλλη ομάδα και πως η Πορτογαλία είναι μια καλή χώρα για την αγορά κάποιου συλλόγου. Ο πασίγνωστος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, έχει ζητήσει τη γνώμη των συλλόγων στην πατρίδα του και έχουν πραγματοποιηθεί ήδη συζητήσεις με την Πορτιμονένσε.

Η διοίκηση της Τσέλσι, μάλιστα, μίλησε για το ενδεχόμενο απόκτησης μιας ομάδας από το Βέλγιο, ενώ μέχρι στιγμής οι συζητήσεις τους με τη γαλλική Σοσό και τη Βραζιλιάνικη Σάντος δεν ευδοκίμησαν. Η Λονδρέζοι πιστεύουν πως η σύνδεση με άλλους συλλόγους θα βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να αποκτήσουν εμπειρία κορυφαίου επιπέδου.

Επίσης, κάτι τέτοιο θα βοηθήσει πολύ και όσον αφορά τις άδειες εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο των ποδοσφαιριστών, κάτι που έγινε πιο δύσκολο μετά το Brexit. Ο Μποέλι είναι εντυπωσιασμένος από τον ποδοσφαιρικό όμιλο της Red Bull, στον οποίο ανήκει η Λειψία και η Σάλτσμπουργκ, οι οποίες αγωνίζονται στο Champions League, αλλά διαθέτουν και ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βραζιλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μποέλι στο SALT Conference:

«Μιλήσαμε για την ύπαρξη ενός μοντέλου με αρκετούς συλλόγους. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Μου αρέσει η δουλειά που κάνει η Red Bull, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα μεγάλο δίκτυο συλλόγων. Στόχος μας είναι να βρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι να αγωνισθούν κάποια στιγμή με την Τσέλσι. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να παίξουν σε κάποιο άλλο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x