Αγγλία

Ψάχνεται για τερματοφύλακα η Τσέλσι, στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας ο Ονάνα

Κέπα και Μεντί βρίσκονται υπό καθεστώς αμφισβήτησης στην Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με αγγλικά Μέσα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ονάνα από την Ίντερ.

Την πρόθεση της Τσέλσι να κινηθεί για την απόκτηση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα, Αντρέ Ονάνα, αποκαλύπτουν αγγλικά και ιταλικά Μέσα.

Ένα εξ αυτών και η «Gazzetta dello Sport», η οποία κάνει λόγο για πολύ ζεστό ενδιαφέρον από τους «μπλε» του Λονδίνου για τον 26χρονο, προσθέτοντας ότι βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας ενόψει του ερχόμενου καλοκαίρι.

Ο Κέπα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Τσέλσι μετά την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ και την έλευση του Γκρέιχαμ Πότερ, ενώ ο Μεντί συνήθως βλέπει τα παιχνίδια καθισμένος στον πάγκο.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Ίντερ αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει, ωστόσο η Τσέλσι μπορεί να... ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεών της με τους «νερατζούρι» τα ονόματα των Λουκάκου και Σαλομπά, οι οποίοι βρίσκονται στο «μεταγραφικό στόχαστρο» των Ιταλών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x