Αγγλία

Τσέλσι: Μεταγραφικός οργασμός, χτυπά Φοφανά, Ομπαμεγιάνγκ και όχι μόνο

Αρκετές περιπτώσεις εξετάζει η Τσέλσι στο μεταγραφικό παζάρι με τους «μπλε» να θέλουν να ενισχυθούν πριν την εκπνοή αυτών στο τέλος Αυγούστου ούτως ώστε να βελτιωθούν και αγωνιστικά.

Συνεχίζεται η αναζήτηση και η διαπραγμάτευση μεταγραφών για την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, που ευελπιστεί μέσω της ενίσχυσης να βελτιωθεί εμφανώς και στο αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Λονδίνου μετά την απόρριψη δύο προσφορών για τον στόπερ Γουέσλεϊ Φοφανά της Λέστερ βρίσκεται σε νέες συζητήσεις με τις «αλεπούδες», ενώ στο επιθετικό κομμάτι μετά και την παραχώρηση του Τίμο Βέρνερ στη Λειψία εξετάζεται από την περασμένη εβδομάδα ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια προσφορά στην Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα περιοριστεί ο ρόλος του Γκαμπονέζου φορ ύστερα και από την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο δεδομένα η Τσέλσι θα κινηθεί για την απόκτηση φορ. Υπενθυμίζεται άλλωστε πως έχει ήδη παραχωρηθεί ο Ρομέλου Λουκάκου με μορφή δανεισμού στην Ίντερ με την οποία βρίσκονται σε συζητήσεις για τον νεαρό Τσέζαρε Καζαντέι.

Πολύ σύντομα θα κατατεθεί νέα βελτιωμένη πρόταση για τον ταλαντούχο μέσο των Ιταλών. Το σίγουρο είναι πως οι «μπλε» του Λονδίνου χρειάζονται αρκετή βελτίωση μιας και στην πρώτη αγωνιστική της Premier League επικράτησαν με το ισχνό 1-0 εκτός έδρας της Έβερτον με πέναλτι του Ζορζίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x