Αγγλία

Ο Χάαλαντ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε σειρά του Netflix!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως δέχτηκε πρόταση από το Netflix για να συμμετάσχει σε μια νέα σειρά με θέμα την τέχνη του σκοραρίσματος.

Το Netflix προσέγγισε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά που ετοιμάζει με κεντρικό θέμα την τέχνη του σκοραρίσματος.

Ένας εξ αυτών ήταν ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ όπου αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και σίγουρα γνωρίζει αρκετά για τα συγκεκριμένο θέμα. Η περσινή χρονιά του ήταν ονειρική, αφού με 52 τέρματα οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, Κυπέλλου αλλά και Champions League. Αντίστοιχα και φέτος τα 29 γκολ που έχει πετύχει τον διατηρούν στην πρώτη θέση των σκόρερ στην Premier League.

Όπως φαίνεται ο Νορβηγός δεν επιθυμεί να μοιραστεί τα μυστικά της θέσης και απέρριψε την πρόταση της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος.



Το Netflix θέλησε να δώσει συνέχεια στις αθλητικές παραγωγές, μετά την επιτυχία του «Quarterback». Η συγκεκριμένη σειρά πραγματεύεται το άθλημα του NFL και συμμετείχαν ορισμένοι εν ενεργεία αθλητές. Τα οκτώ επεισόδια κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2023 και το αποτέλεσμα φαίνεται πως γέννησε αντίστοιχες ιδέες.



Η πιο πρόσφατη πραγματεύεται τους τρόπους με τους οποίους οι επιθετικοί σκοράρουν και όπως είναι λογικό θέλησαν να συμπεριλάβουν ορισμένους από τους κορυφαίους του είδους. Εκτός από τον Χάαλαντ φαίνεται πως προσέγγισαν και τους Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα και Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ.

Οι προθέσεις των τελευταίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο είναι δεδομένο πως μιλάμε για ορισμένους εκ των κορυφαίων. Ο Άγγλος επιθετικός έχει σημειώσει 22 γκολ, ενώ ο Αιγύπτιος 21. Το σίγουρο είναι πως μια τέτοια παραγωγή θα έχει επιτυχία, αφού όλος ο φίλαθλος κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει τις σκέψεις που κρύβουν οι πιο παραγωγικοί ποδοσφαιριστές του αθλήματος.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x