Αγγλία

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή», σύμφωνα με την μάνατζερ του Χάαλαντ

Νέα φημολογία προέκυψε σχετικά με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά και τις νέες δηλώσεις της μάνατζερ του Νορβηγού στράικερ, Ραφαέλα Πιμέντα.

Δυναμική είσοδο στην Premier League έχει καταφέρει να κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει πετύχει 27 γκολ στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει νέες φήμες σχετικά με τον Νορβηγό στράικερ και το μέλλον του, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να έχει στα χέρια του οψιόν για μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024.

Παρόλα αυτά, η μάνατζέρ του διεθνούς άσου, Ραφαέλα Πιμέντα, δήλωσε πως η «βασίλισσα της Ευρώπης» αποτελεί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή.

«Υπάρχει η Premier League, υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο είναι ξεχωριστές και αποτελούν το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μαγική, καθώς είναι εκείνη που κυριαρχεί στο Champions League», δήλωσε η στενή συνεργάτιδα του Μίνο Ραϊόλα που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή.

«Πρέπει να θέσουμε ένα πλάνο, πρέπει να υπάρχει ένας στόχος. Ίσως να μην τον πετύχουμε, αλλά αν δεν ξέρουμε πού πάμε, τότε σίγουρα δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί», πρόσθεσε και συνέχισε: «Κάνουμε σχέδια, ναι, κάνουμε σχέδια σε βάθος 15 ετών. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x